divendres, 14 de desembre del 2012

Montserrat - Montgròs




 El passat 03/12/2012 els alumnes de CAFEMN vam fer una sortida a Montserrat començant per la part de Can Maçana. Vam sortir cap a les 9h i vam arribar a les 14h30.



Va ser una ruta amb trams amb dificultat com per exemple un tram amb corda, un tram amb grimpadeta… però no va resultar cap problema per ningú, la ruta era d’uns 16 km. Vam mantenir un ritme alt perquè les parades van ser llargues i així vam poder arribar a la hora de dinar.  


Al matí semblava que faria fred però al sortir el sol va fer un dia bastant bo per veure les vistes espectaculars des del Montgròs.

A l’excursió fèiem de guies alguns alumnes i no hi van haver problemes. Els professors que ens van acompanyar van ser la Neus Parcerisas, l’Alba Punset, l’Alba Garcia i l’Albert Bonvehí.




dijous, 13 de desembre del 2012

Cursa orientació a Vilada


El cicle CAFEMN de l’escola Joviat vam fer el dilluns 29 d'octubre una cursa d’orientació per Vilada. Van haver-hi quatre persones que la van fer individual i la resta en parelles de dos persones. Jo la vaig fer individual i al principi estava dubtós perquè no sabia que em trobaria ni com m’aniria de bé, llavors vaig anar agafant confiança i vaig tirar endavant. El terreny era fàcil, almenys per a mi, les balises eren fàcils de trobar i interpretar els camins en el mapa també era fàcil, tot i així va haver-hi una que em va costar molt de trobar. Vaig fer la cursa a un bon ritme, a les baixades anava corrent, pels corriols plans anava al “trote” i per les pujades caminant. A mi i als meus companys ens va agradar molt la cursa i vam passar un molt bon matí, tots vam arribar sans i estalvis i no es va perdre ningú.